marți, 4 august 2009

Poate Feng Shui sa ma ajute sa invat mai bine?


DA! Descoperiti, cu ajutorul busolei, zona de NORD-EST. Zona aceasta este responsabila de: EDUCATIE, SCOALA, CURSURI, STUDIU, INVATATURA, CUNOASTERE, SCOPURI DE ATINS, INTELECT, COMUNICARE. Ca sa va bucurati de armonie si echilibru in sectorul de viata ce corespunde acestei zone cu ajutorul obiectelor ce reprezinta elementul specific zonei: PAMANT.

SCOPUL DE ATINS: La inceputul unui curs de perfectionare sau de aculumare de cunostinte, inaintea unor examene, pentru a avea randament maxim in plan intelectual, in timpul scolarizarii sau studentiei, in cazul in care aveti o activitate educationala intensa (invatamant, calificare, masterat, doctorat), pentru a atrage succesul la scoala (rezultate bune la invatatura, ambitii educationale inalte), amplasati aici:
-biblioteca, biroul de scris, ustensilele de scris, calculatorul
-un glob pamantesc
-cartile si manualele de studiu, sursele de informatie, atlase, dictionare
-obiecte de culoare albastra, verde, neagra sau rosie
-clopoteii de vant din ceramica, sticla sau bambus (nu si din din metal)
-plante
-vase ceramice
-un copacel din pietre
-cristale, flori de mina, roci, un bol cu pietre de rau, o piatra de mari dimensiuni
-un cristal swarovski
-lumanari. Amplificare: Daca sunteti la inceputul scolarizarii sau studentiei, daca ati inceput cursuri de informare sau calificare sau aveti ambitii intelectuale mai mari de atins - doctorat, masterat, proiecte importante, amplificati zona cu obiecte ce reprezinta elementul FOC.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu