marți, 1 septembrie 2009

Am nevoie de sustinere, de ajutor de la ceilalti!


Descoperiti zona de NORD-VEST. Zona aceasta este responsabila de: RELATII, CALATORII, MENTORI, PROTECTORI, SEFI, PERSOANE DE AJUTOR, GHIZI SPIRITUALI, DIVINITATE. Ca sa va bucurati de armonie si echilibru in sectorul de viata ce corespunde acestei zone cu ajutorul obiectelor ce reprezinta elementul specific zonei: METAL. In acest sector al casei ar trebui sa amplasati camera de oaspeti, holul de la intrare, barul, biroul in care va desfasurati afacerea daca aveti o activitate in legatura directa cu publicul, locul de meditatie si rugaciune.
Pentru colaborari de succes, pentru sprijin de la persoane influente, pentru o viata sociala armonioasa, pentru calatorii reusite si noi cunostinte, asezati aici:
-un glob pamantesc, o harta, imagini de calatorie
-fotografia unui avion sau alte imagini ce sugereaza deplasari
-figurine, statui sau alte obiecte cu incarcatura spirituala: crucifix, icoane, ingerasi, obiecte de cult
-obiecte metalice: argint, cupru, aur, bronz
-clopotei de vant cu tuburi metalice
-un cristal swarovski
-cristale, flori de mina, roci, un bol cu pietre de rau, o piatra de mari dimensiuni
-obiecte de culoare albastra sau neagre
-obiecte de forma de sfera, oval, cerc

Amplificare: Inaintea unei calatorii importante, pentru a va mari numarul de cunostinte care va pot fi de ajutor, pentru a atrage colabporatori de incredere, pentru o viata spirituala intensa, in momentele de rugaciune si meditatei, amplificati zona cu obiecte ce reprezinta elementul PAMANT.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu